Over mij

Hi!

Mijn naam is Ank van der Thiel en ik wil jou graag op weg helpen naar een goede gezondheid!

Achtergrond
Ik heb op mijn 21e de HBO opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond en mijn interesse in de mens is altijd gebleven. Na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest in diverse (zorg)functies, met het verlangen om ooit als zelfstandige aan het werk te gaan in mijn eigen praktijk.

Door gezondheidsklachten in het verleden ben ik in aanraking gekomen met Orthomoleculaire therapie en dit heeft mij zo goed geholpen, waardoor ik dacht: “Hier wil ik meer over weten en anderen mee op weg helpen!” Ik heb de volgende opleidingen in deze richting met succes afgerond: Orthomoleculair Adviseur Basis, Orthomoleculair Adviseur gevorderd en HBO Medische Basiskennis. Daarnaast heb ik een de opleiding NLP Practitioner gedaan, waar voornamelijk de psyche van de mens aan bod kwam en waar ik communicatietools en handvatten heb meegekregen die ik in kan zetten tijdens de begeleiding in mijn praktijk. 

Momenteel volg ik de opleiding “Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut en verdiep ik mij, door middel van diverse scholingen, in de darmen en de huid.

Visie
In ons landje wordt er veel gedaan aan symptoombestrijding, voor elk kwaaltje is er wel een pilletje. Ik ben van mening dat er veel meer gekeken mag worden naar de oorzaak van het probleem. Met ons huidige voedingspatroon en de maatschappij waarin we leven, waarin er veel prikkels op ons afkomen, is het niet gek dat er tekorten en verstoringen in ons lichaam ontstaan wat kan leiden tot ziekte. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die bewust bezig zijn met hun gezondheid en toch valt er nog veel winst te behalen. Hier draag ik graag aan bij!

Missie
De kracht van voeding, suppletie, in- en ontspanning en mindset krijgen in onze samenleving nog te weinig aandacht met alle gevolgen van dien. Als men zich hier bewust van wordt, kan er gedragsverandering plaatsvinden en bewust gewerkt worden aan een goede gezondheid. Het is mijn missie om jou leider te maken van jouw gezondheid!

Met mijn nieuwsgierige en positieve instelling, werkervaring en kennis hoop ik je snel te kunnen verwelkomen zodat we samen aan de slag kunnen.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met me op!

Liefs,
Ank